2013. június 20., csütörtök

10.Rész 2010.Február.27.



Kedves Niall,

Ma újabb hajcsomót veszítettem el, a kezelések egyre megterhelőbbek. Nagyon nehéz titkolnom előtted, hova is járok olyan sűrűn amiről te nem tudhatsz. Meg is kérdezted tőlem tegnap hol voltam délután mert kerestél, azt hazudtam, hogy a nagymamámnál. Sajnálom, hogy hazudnom kell neked, sajnálom, hogy átverlek. Ma ismét sírni tudtam volna, de helyette csak bámultam ki az ablakon. Mi lesz ha az emberek megtudják? Mi lesz ha te megtudod a betegségem. Azt szoktam álmodni, hogy rájössz, hogy leukémiám van, és elhagysz engem, nem kellek már neked így, szörnyű álom.
Persze tudom, hogy soha nem hagynál el emiatt, ez csak egy álom.
Rengeteg időt töltünk együtt, aminek nagyon örülök. Nagyon nehéz lesz nekem, mikor el kell hagyjalak téged, már fáj a szívem miatta. De ez a kevés idő számomra olyan mint a végtelen. Pár hónapra kaptalak meg, meg kell becsülnöm a szerelmedet.
Anyukám ma azt mondta, hogy el kell mondanom neked.  Nem vagyok biztos benne, hogy készen állok rá, még egy pár hétig biztosan nem. Annyira boldog most az életem, nem akarok belerondítani. Önző akarok lenni egy kicsit, és magamra gondolni.

Love,
Clara

5 megjegyzés:

  1. Ohhh my goooood!!!
    Már ennél is itt vagyunk a 10-es résznél :(
    aj szegénynek annyira nem lennék a helyében. max amiatt hogy ott van neki Niall. én elmondani nem tudom hogyan tudnám...
    szegény szegény szegény annyira sajnálom..
    siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  2. Oh My Fucking Godness
    Nem is tudom mit irhatnék talán csak annyit mint az előttem szóló szegény szegény szegény.Nem mellesleg ne haragudj hogy elhanyagoltam a kommentelést,(DE OLVASTAM A RÉSZEKET!!:333)de majd most pótolok.:)
    Łove Yaa and Hipsta Please
    xxx Claire

    VálaszTörlés
  3. Oh... Nem baj az, ha az ember egy csöppet önző. (Én úgy vagyok vele, hogy ez neked nem árt, másnak meg... kit érdekel? hisz az önzésnek ez a lényege.) - [dehogyis]

    Szerintem nem kell elsietni ezt az elmondást. Hadd élvezze Niall is. Mindkettőnek az érdekében áll hiszen, ha elmondja elbújik a szomorúság. Szerintem nem önzés, hogy még vár ezzel.
    ~xx

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Végre eljutottam odáig, hogy elolvassam a részeket! A második rész után izgatottan vártam, hogy eljussak ide és leírhassam a belőlem előtörő érzelmeket, gondolatokat. És most...most nem jön semmi. Egyszerűen annyira valóságos, annyira szomorú mégis romantikus, hogy képtelen vagyok mit írni rá!
    Várom a következő részt!
    xx, -diush-

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó. Csak most kezdtem olvasni de más rabul ejtett. Hamar hozd a kövi részt. :)

    VálaszTörlés