2013. június 25., kedd

12.Rész 2010.Március.3.

Sziasztok! Mivel megszűnik a rendszer olvasók modul, kérlek titeket kövessetek Bloglovin-on. :)



Kedves Niall,

Ma itthon maradtam, nem tudtam iskolába menni, nagyon rossz napom volt. Kezdek nagyon beteg lenni. Érzem ahogy ez a kór bekebelez. Bízom benne ez csak egy átmeneti állapot. Az orvosok szerint a kemoterápia miatt van ez.
Megkérdezted, hogy átjöhetsz-e vigyázni rám. De én azt mondtam, hogy nem. Nem akarom, hogy megtudd az igazat, még nem.
Mindennap belenézek a tükörbe, elborzadok magamtól. Nem értem milyen csodálatosat látsz bennem. Semmi különleges vagy figyelemre méltót nem látok. Csak magamat. Egy szerencsétlen beteg lányt.
Egyre több és több hajamat veszítem el. Elkezdtem  sapkákat hordani, vettem egy pár darabot, hogy eltakarjam a kopasz foltjaimat és ne vegyék észre mi történik velem. Ha fésűt használok, még jobban hullik a hajam. Tudod mennyire szörnyű látni azt, ahogy elmúlik az életem, anélkül, hogy élvezhettem volna?
Egy boldogságom van most, és az Te vagy, ha nem lennél már rég feladtam volna. A kezelések is egyre megterhelőbbek, de mellettem vagy, és ez még erőt ad.
Belefogok őrülni ebbe Niall, mindennap szembesülök azzal, hogy 4 hónapom van már csak hátra. Alig telt el 2 hónap és semmi nem változott, kivéve, hogy mellettem vagy. Ez ad nekem reményt a mindennapokban. Minden reggel úgy kelek fel, hogy tudom, hogy te nem hagysz el.
A legrosszabb dolog azt tudni, hogy a napjaim megvannak számlálva. Tudom nem kellene sajnáltatnom magam, mert velem vagy. Van egy családom akik szeretnek engem. De mégis sajnálom magam. Ez szerintem természetes. Ki szeretne 17 évesen meghalni úgy, hogy élete szerelme végre ráfigyel, végre csókolja? Végre a karjaiba zárja? De ennek egy napon vége lesz, ami rettentően közel van. Félek.

Love,Clara

4 megjegyzés:

  1. Oh my fucking godness.
    Szegény,neee már így nem érhet vééééget:(((hamar köviiiit
    Łove Yaa and Hipsta please
    Claire xxx

    VálaszTörlés
  2. Félek... én is. Nem akarom elveszíteni, de már megtörtént. Ezt most metaforikus értelemben vedd, kérlek.

    Clara elveszíti az életét, önmagát. Niall elveszíti Clarat... Elveszítjük Clarat, és elveszítjük Niallt.

    Szörnyen szomorú történet, mert mindkét főszereplőt elveszítjük. Clara szemszögéből elveszítjük Niallt, aki a legfontosabb a világon. Ő szomorú, mert nem maradhat vele, de közben olvassuk, és érezzük ahogy Niallként elveszítjük Clarat, aki haldoklott a sorok írása közben. Néha már nem tudom, mit filozofáljak erről, hogy ne ismételjem magam. Aztán jön egy rész, és új érzéseket kelt. Á, megint ide butáskodtam:DD
    ~xx

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Váó... Hát ilyen az élet sajna.
    Sosem értettem miért pont a fiataloknak kell meghalniuk... Ilyen az élet.
    Félek hogy Niall nem fogja bírni... Jaj... Siess :D

    VálaszTörlés