2013. június 28., péntek

13.Rész 2010.Március.5.

Sziasztok! Szeretném megköszönni az eddigi kommenteket, nagyon sokat jelent ha írtok pár szót. Jó olvasást. :)



Kedves Niall,

Újabb nehéz napon vagyok túl. A mai kemoterápia borzalmas volt. Hánytam a kezelés után, szédültem is. Megvagyok rémülve, a szervezetem le van gyengülve, érzem, hogy nem sok van hátra.
Sminket kell viselnem, hogy eltakarjam a sápadtságomat az arcomról. Te soha nem szeretted azokat a lányokat akik kenik magukat. Nekem most muszáj, még nem tudhatod meg az igazat. Lepleznem kell mennyire rosszul vagyok.
Az állapotom egyre romlik, az orvosok sem kecsegtetnek jóval. Anyáéknak mondják el az eredményeimet, de én mindig kiszedem belőlük. Nem vagyok már kisgyerek, akarom tudni mi van velem. Sőt ha nem is mondanák el én akkor is tudnám, hiszen az én testemben történik mindez. Én érzem, ahogy napról napra kevesebb az energiám, én érzem át azt is, hogy egy literes üdítő felemelése is gondot okoz néha.
Anya minden este sírva alszik el, hiába próbálja tagadni, hallom. Ha Ő sír én is. Én vagyok ennek is az oka. Tönkre teszem Őt.
Rengeteg gyógyszert kell szednem. Hetet reggel és lefekvés előtt nyolcat. Néha azt érzem mintha nyolcvan éves lennék, fáj minden porcikám, ráadásul ez a gyógyszer szedés is borzalmas. De előtted tartanom kell magam. Utálnám magam ha fájdalmat okoznék neked, kérlek értsd meg, csak miattad teszem ezt. Ha nem lennél már feladtam volna, te vagy minden reményem Niall.
A helyzetem egyre kilátástalanabb, minden este mikor elaludni készülök azt kívánom, bárcsak egy rossz álom lenne, és mikor felkelek minden más lenne, nem lennék beteg, nem kellene azon gondolkodnom hogyan mondom el neked az igazat. De sajnos soha nem jön el ez a boldog reggel.

Love,
Clara

12 megjegyzés:

  1. Te jó ég! Nagyon ügyesen fordítasz. Gratula. :D Alig várom a következő rész.. Igaz már megnéztem az eredeti oldalon,de nem értem pontosan,hogy mi is van. :D Lécci siess. :D ♥

    Love,
    Messo♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, de azt hozzá kell tennem, hogy rakok hozzá elég sokat, mert akkor fele ennyi sem lenne a rész.
      Jaj de kis kíváncsi voltál :D
      xx

      Törlés
    2. be tudod linkelni az angolt?:) egyébként nagyon jó lett és hamar köviiiit:)

      Törlés
    3. Szia, az oldalsávban megtalálod a blog leírásnál.

      Törlés
    4. Rendben, köszönöm a segítséget!:) Egyébként hogyan tudsz ennyire jól angolul?:))

      Törlés
    5. Nincs mit. Meglepődnétek de nem vagyok valami jó angolos. Azért is választottam ezt a történetet mert rövid és rengeteg olyan mondat van benne ami nagyon ismert. Ha valamilyen szót nem értek én is szótárazok keményen és kérdezek másoktól. Ráadásul rengeteg mindent rakok hozzá, hogy kicsit élvezhetőbb legyen, ha megnézted az angol oldalt akkor ott nagyon rövidek a részek, alig pár mondatok. :)
      xx

      Törlés
  2. Megint szuper lett, mint mindig :)
    Ügyiiii :)
    Siess :*

    VálaszTörlés
  3. Végigbőgtem :'(((
    Nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj istenem. Már megint. Megint egy bejegyzéssel közelebb kerültünk, élete végéhez... O_O Bírnám, ha felkelne egy reggel, és kiderülne, hogy az egészet álmodta. De akkor minden álom lett volna. Niall is. Az ami kettőjük között volt.

    El sem tudom képzelni, milyen ennyire kiszolgáltatottnak lenni. Nem is szeretném tudni. Ez szörnyű. A kép nagyon édes:D

    Eddig azért kicsit reménykedtem benne, hogy valami csavarral megmenthető a lány, de kezdem elveszíteni a hitem.
    ~xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen sajnos közelebb...Én is szeretném ha ez az egész álom lenne, de sajnos nem az.
      A kép tényleg édes. :)
      xx

      Törlés