2013. június 30., vasárnap

14.Rész 2010.Március.9.



Kedves Niall,

Nem megyek többet iskolába. Nem tudok felkelni anélkül, hogy ne hánynék. Undorodom már magamtól, több jön ki belőlem mint amennyit megeszek.
A fejem egy része már teljesen kopasz.  Elkezdtem parókák után keresgélni. Muszáj, hogy ne vedd észre a hajam ritkulását. Az elmúlt egy hétben nem nagyon találkoztunk, nem akartam, hogy így láss. Azt hazudtam, hogy vírust kaptam el. Anyáékkal is megígértettem, hogy nem fogják neked elárulni.
Hamarosan itt a végzős bál. Annyira szeretnék majd veled elmenni, de ki akarna egy kopaszodó beteg lánnyal mutatkozni?? A sapkák kezdenek kiborítani, hogyan tudják egyáltalán az emberek ezeket hordani?
Mielőtt ma átjöttél volna, felvettem az újonnan beszerzett parókát, százszor megnéztem magam a tükörben, hogy mennyire vehető észre a különbség az igazi hajammal, de anya lenyugtatott, hogy szint észre sem lehet venni.
Felkentem az alapozót, egy kis pirosítót is raktam magamra, nem akartam, hogy kiszúrj valamit.
Szerencsére nem vettél észre semmit, csak a szemeim tűntek fel neked, azt mondtad látszik, hogy beteg voltam. Hoztál is nekem egy csomag narancsot, ami nagyon jól esett, bárcsak ezek a gyümölcsök megoldanák a problémáimat, de sajnos ezek nagyok kevesek ahhoz.
Játszottál nekem a gitárodon. Csodálatos voltál. A hangod olyan akár csak az angyaloké.  Neked muszáj jelentkezned az X factorba. Nagyon nagy sztár leszel, érzem.
Eltudlak képzelni egy nagy arénában ahogy lányok ezrei sikítják a neved, csak érted veszik meg a jegyeket, érted állnak órákig sorba.
Ha ezt olvasod most, ígérem neked, hogy drukkolni fogok neked ott fent a Mennyekben.

Love,
Clara

5 megjegyzés:

  1. Jaj, majd megszakad a szívem mikor olvasom. Nem tudom miért, de ebben a részben különösen volt valami ami megérintett...
    Nagyon jó, siess

    VálaszTörlés
  2. Annyira sajnálom,hogy egy ilyen gyönyörű,igaz szerelmet egy betegség fog széttépni. Hisz szegény Clara megérdemelte volna,hogy éljen .Hogy boldog legyen Niall-lel. Nagyon kíváncsi leszek,mikor fogja megtudni Niall az igazat,és a reakciójára.

    VálaszTörlés
  3. Kövit nagyon gyorsan!!*-*

    VálaszTörlés
  4. Gonosz vagy... :(( beletetted ezt a kis jövőképet. annyira megható. Az egyetlen megható dolog a világon. nagyon megható.
    Remélem én is, hogy egy nap Niall a kezében fogja majd a naplót és olvas. Félek, hogy ez nem így lesz:((
    ~xx

    VálaszTörlés