2013. június 7., péntek

3.Rész 2010.Február.1.

 Sziasztok. Meghoztam a 3.részt, arra kérek mindenkit aki elolvassa, hogy írjon pár szót. Nem sok visszajelzést kapok és ez nagyon rossz.:(



Kedves Niall,


 Ma verekedtél miattam. Néhány srác csúfolni kezdett és ellöktek. Azt hittem már kinőttek ebből, de úgy látszik sokan megmaradtak az óvodás szinten.  De Te annyira más vagy, Te soha nem bántanál meg senkit, sőt megvéded a gyengébbeket. Annyira imádlak ezért, nagyon jó ember vagy. Nem csak a barátom, a védelmezőm is.
 Te felállítottál engem, majd bemostál az egyik fiúnak, de sajnos te is kaptál egyet a szemed alá. Annyira édes voltál, még ekkor is. Néha attól félek, már betegesen imádlak. De nem tehetek róla, szeretlek.
Rosszul éreztem magam amiatt, hogy miattam éktelenkedik szemed alatt egy lila folt, de neked még ez is jól állt.
Te és a barátnőd kiálltatok mellettem. De azt érzem a barátnőd még mindig nem kedvel engem, nem tudom miért van, Ő azt gondolja, hogy sokkal több időt töltesz velem mint kéne. Lehet igaza van, egy barát miatt nem szabad elhanyagolni a szerelmedet. Bármennyire is magam ellen beszélek, egyet értek vele. Lehet nem kéne annyit találkoznunk. De abba lehet idő előtt belehalnék. Nem tudom mi tévő legyek. Legyek önző és sajátítsalak ki magamnak? Csak pár hónapig lehetek veled, megtehetem ezt szerinted?
Úgy érzem mindennek én vagyok az oka, a te problémáidnak is.
 A betegségem miatt érzem, hogy kezdek gyenge lenni. De előtted azt mutatom, hogy minden rendben van, sőt mindenki ellőt is. Nem akarom, hogy emiatt bántsanak. Látod azt sem tudják, hogy halálos beteg vagyok, mégis bántanak. Mi lesz ha kiderül, ezek a rosszindulatú emberek még jobban tönkre tennének. Titkolom amíg csak lehet.
 Nem rég mentél el tőlem, panaszkodtál, hogy nem stimmel minden a kapcsolatotokban. Szívem összeszorult, mikor azt mondtad, hogy egy másik lány tetszik, de félsz neki elmondani. Félsz kimondani az érzéseidet, ebben hasonlítunk.
Azt mondtad én vagyok a megoldás a problémáidra, nem értettelek. Elköszöntél és elmentél. Mostanában azt veszem észre, hogy máshogy nézel rám. De lehet csak a betegség miatt képzelem ezt.
Remélem minden rendbe jön köztetek Blairrel, vagy éppen a másik lánnyal, bármennyire is fáj. Nem akarlak szenvedni látni.
Bárcsak magamnak is ezt kívánhatnám.

Love,
Clara

5 megjegyzés:

  1. Szia ! Tetszik ez az ötlet nagyon :) Jó végre már Niall-ről is olvasni blogot,mert nincs olyan sok :)
    Mikor olvastam a részeket,a szívem összeszorult,még el is sírtam magam. Nagyon szépen írod le,csak így tovább :)
    puszii

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik*.* Remélem hamar hozod a fordítást.
    Még a szívem is belesajdul a történetbe. Köszönöm

    Krisztii

    VálaszTörlés
  3. Szia...
    Itt is itt vagyok :P
    Na szóval, ez a lány olyan mint én (persze a betegséget kilőve, mert én egézséges vagyok hál' istennek)
    Ugyan ilyen vagyok én is a szerelemben, sosem mertem elmondani és ha el is mondtam szenvedtem, de ő tuti nem fog... tudom hogy neki szerencséje lesz ;)
    Siess, csak így tovább :D

    VálaszTörlés
  4. Sziaa!!Nagyon jóó!!Ügyesen fordítod és alig várom a kövit..:)

    VálaszTörlés
  5. Jaaj. De elkéstem. Tudom, már fent van a negyedik, de azért is írok ez alá!!
    Szóval nagyon aranyos ez a lány. Szenved, de azért mégis inkább Niallnek akar jót. Vagy nem is tudom. Niall próbál utalni rá, hogy ő is szereti, de elég ügyetlenül csinálja. Ki jönne erre rá?:D Jaj annyira aranyosak. Nagyon sajnálom, hogy a lány meg fog halni. Szegény Niall milyen szomorú lesz. Annyira rosszul érzem magam emiatt:(
    ~xx

    VálaszTörlés