2013. június 9., vasárnap

4.Rész 2010.Február.3.


Kedves Niall,

 Szakítottatok Blaire-rel tegnap délután. Megesküdtél nekem, hogy nem miattam történt, nem én vagyok a hibás.
De én tudtam, hogy igen. Minden az én hibám, csak is az enyém. Soha nem akartam egy kapcsolatba belekeverni. Próbáltam háttérben maradni, direkt elfojtottam az érzéseimet, csak, hogy neked jobb legyen. Lehet túl sokat szeretnék tőled, nem tudom.
De még mindig nem mondtad el ki a másik lány, titkon abban reménykedem, hogy én vagyok az. De miért is kellene neked egy beteg megcsúnyult lány?!
Elkezdtem egy erős gyógyszert szedni a kemoterápiák mellett, szükségem van rá. A fájdalmaimat állítólag megszünteti egy időre.
De egy másik fajta fájdalmat, ami a lelkem mélyéről tör fel, ez a különleges gyógyszer sem tudja megszüntetni, az irántad érzett szerelmem fáj, éget, marcangol. Nem bírom.
Időnként jobban érzem magam, a gyógyszereknek hála, de lehet, hogy csak a közelségednek köszönhető a jó közérzetem.
 Nem sokat beszélgettünk a napokban, mintha távolság tartó lennél. Én is csak ülök a szobámban naphosszat és rólad álmodozom, néha már azt érzem, hogy ez beteges a részemről. Lehet erre születtem, viszonzatlan szerelem után meghalni. Szép kis élet.

Love,
Clara

4 megjegyzés:

  1. Egyem meg ez nagyon cuki rész lett, de azért depis...
    Niall remélem majd közeledik felé és nem úgy mint barát :D
    Végig pillangók voltak a gyomromban :P
    Siess :D :* <3

    VálaszTörlés
  2. Mennyire ötletes az a kép! Nagyon jó!:D Pont ide illik.

    Szegény lány... "De egy másik fajta fájdalmat, ami a lelkem mélyéről tör fel, ez a különleges gyógyszer sem tudja megszüntetni, az irántad érzett szerelmem..." - ez volt a kedvenc gondolatom belőle.

    Szomorú gondolat; arra született, hogy meghaljon még mielőtt kiteljesedhetne a szerelme. Talán az első. Bár ezt nem említi, de kicsit úgy érzem. Nagyon szomorú vagyok.
    ~xx

    VálaszTörlés
  3. Lenyomtam az egészet még egyszer, hogy rendesen tudjak írni.

    Bevallom, eddig is olvastam, de nem írtam kommentet, mert nem tudtam mit írni.
    Annyi ez a téma, hogy valaki meg fog halni, és szerelmes a másikba, hogy megcsömörlik tőle az ember.
    Végeredményben ez is erről szól, csak a körítés más, ami nekem sokkal jobban tetszik, mint bármelyik ilyen történet.
    Szóval a sztoriról, hogy kedves, és szomorú is egyben. Hiszen kedves, hogy szerelmes a lány, és hogy NIall gyakorlatilag a széltől is óvja, annak ellenére, hogy nincs köztük semmi. Szomorú, mert Clara meg fog halni, és Niall nem sejti, vagy nem akarja sejteni, hogy lehetne több is közöttük, és ha kiderül, milyen kevés is jutna nekik, az még szomorúbbá tenné az egészet.
    A lényeg szerintem az egész szerkezetében van. Hogy ezek levelek egy beteljesületlen szerelemhez, levelek a remény utolsó foszlányaihoz. És ettől lesz az egész fantasztikus!

    És, ha nem olvassák, ne vedd fel, attól ez még tökéletes, csak ezt a többi ember nem tudja... Az én "olvasóim" többsége sem... :-)

    xx

    VálaszTörlés
  4. én már az elsőnél sírtam annyira meghatott :)
    puszi Enci*

    VálaszTörlés