2013. június 10., hétfő

5.Rész 2010.Február.14.



Kedves Niall,

Ma jött el a nagy nap, elmondom neked hogyan is érzek irántad. Nagyon ideges vagyok. Muszáj most elmondanom, vagy soha nem tudnád meg. Egy részem azt akarja, hogy ugyanazt érezd amit én, de egy másik nem akarja, talán a betegségem miatt. Mind a kettőnknek fájdalmas lenne a továbbiakban. 
De nem várhatok tovább, megkell tennem még ha utána meg is bánom. Nem bírok az érzéseimmel. Annyira szeretlek mint még soha senkit ezen a Földön. Tudnod kell.. Ha nem mondanám el, talán még a Mennyekben is ostoroznám magam. Megkönnyebbül a lelkem ha tudni fogod, talán van esélyem, talán én vagyok az a lány aki tetszik neked, talán az is akit szeretsz. Sok a talán, de nem érdekel, pontot teszek a dolog végére. Tudnod kell.
Ha nem azt érzed amit én, ígérem soha többet nem zaklatlak, soha többé nem látsz. Azt a pár hónapomat ami hátra van, magányosan fogom leélni, még is tudom majd, hogy elmondtam. Viszont ha ugyanazt érzed, akkor én leszek a legboldogabb ember a Földön és a legszerencsésebb is, mert enyém lehet egy tökéletes ember szerelme, a tiéd Niall.
Remélem minden rendben fog menni. Éppen a házatok felé tartok, most  elmondom amit érzek, akkor is ha a szívem szakad meg.

Love,
Clara

4 megjegyzés:

  1. Ezaz, mondja is el!
    Jobb lesz, bár nem tudom, hogy miként is kellene alakulnia... Itt nincs jó megoldás.
    Az sem jó, ha viszonozza, hisz a lány meg fog halni. Az sem jó, ha nem viszonozza...
    Bár egy részem egyet ért vele. Én sem szívesen mutatnám a haláltusámat premier plánban az embereknek. Inkább magányosan, hogy mindenki úgy emlékezzen, ahogy erős, és egészséges voltam.

    xx

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ma olvastam el először az egészet. Nagyon érdekes a történet, felkeltette az érdeklődésemet. Kiváncsi vagyok mit hozol ki belőle. Siess a következő résszel. ;)

    Puszi Zsuzsa.

    VálaszTörlés
  3. Szia...
    Amit én vallok: soha ne mondd hogy soha..
    Mindenkinek lehet esélye.:)))
    Tökéletes blog tökéletes sztori :))
    Siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  4. Tegnap elment a netem, így ma írok:D Korábban is akartam, de az én eszem már csak ilyen szeszélyes.

    Szegény lány, milyen rossz helyzetbe került. El kell mondani. Nem halhat meg úgy, hogy Niall nem tud az érzéseiről, mégis... elmondani, majd szeretve lenni. Még több szenvedést okozni neki. Nem tudom mi a jobb. Most írhatnék hosszas beszédet erről, de a hülyeségemre nem kíváncsi senki:D Aranyos ez a történet <3 elgondolkodtató
    ~xx

    VálaszTörlés