2013. június 13., csütörtök

7.Rész 2010.Február.17.

 Sziasztok, szeretném megköszönni, hogy már 19 ember feliratkozott ide, sokat jelent. És nagyon köszönöm a komikat is, remélem ehhez is kapok párat. Jó jó olvasást :)

Kedves Niall,

Ma értem jöttél, és együtt indultuk az iskolába. Sétáltunk együtt kéz a kézben. Mindenki minket bámult, de én csak téged láttalak.  Mindenki láthatatlan ha veled vagyok. Nekem senki véleménye nem számít. Csak te létezel, te vagy a mindenem Niall.
Minden egyes alkalommal ha rám nézel kiráz a hideg, libabőrös leszek az érintéseidtől.
Bár eddig még csak egymás kezét fogtuk, mégis olyan intim pillanat nekem ez is. Ettől is pillangók repkednek a gyomromban, mi lesz ha megcsókolsz? Én egyáltalán nem bánom, hogy nem sietjük el a dolgokat, megkell szoknunk, hogy már nem barátok vagyunk. De azt tudnod kell, már nagyon vágyom ajkaid puhaságára, vágyom az érintésedre.
Bele sem gondoltam mi lesz akkor ha 'arra' kerül sor, biztos gyengéd és megértő leszel. Tudod Niall, nekem te leszel az első. És utolsó is.
Haza felé tartva összetalálkoztunk Blairrel. Nem kell leírnom, mivel ott voltál, hogy milyen fejet vágott mikor meglátta hogy együtt vagyunk. Csak annyit mondott, hogy Ő tudta, Ő megmondta neked.
Szóval észrevette az érzelmeket közöttünk már régen is? Ez annyira kínos, mi mind a ketten csukott szemmel jártunk, addig a pillanatig amíg elnem mondtuk egymásnak, hogy szeretjük egymást? Annyira kellemetlen ez nekem, kitudja mióta szeretsz engem, én magamról azt tudom hogy már több mint 2 éve, azóta tiéd a szívem, senki másé.
Megszakad a szívem minden egyes nap, mert tudom, hogy egy nap elkell mondanom neked az igazat. Másoknak olyan boldog az életük, nekem miért nem lehet az? Én veled akarok megöregedni, azt akarom, hogy egem szeress amíg élsz. Bárcsak én lehetnék az akit egyszer boldoggá fogsz tenni azzal, hogy örök hűséget fogadsz neki. Bárcsak én lennék.

Love,
Clara

3 megjegyzés:

  1. Szia! Ez nagyon, de nagyon jó lett, és első komizó vagyok. Nagyon siess a következő résszel. Nagyon vagány hallani a lány gondolatait, ez által, megérezzük a keserüséget, a szerelmet, a boldogságot, amit érez. Kiváncsi vagyok, hogy mi lessz a lánnyal, meg sikerül e menteni, de szerintem, ez majd el dől késöbb. Siess a következő résszel!

    Love, Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én abban reménykedem hogy idő előtt Niall elveszi, és boldogok lesznek ameddig lehet.
    Most végre nem sírtam el magam, tartottam magam :D de nehéz volt :)
    Siess :*

    VálaszTörlés
  3. "Bárcsak én lennék." - miután elolvastam háromszor visszhangzott a fejemben. Olyan közel vannak egymáshoz, és annyira megvan mindene, amire vágy**... Mégsincs meg neki az egyik legfontosabb. Az élete hátralevő része. Pedig az övé lehetne a legszebb hátralevő. Mert Niall...
    ~xx

    (u.i.: kicsillagoztam, de tudom, hogy érted)

    VálaszTörlés