2013. június 15., szombat

8.Rész 2010.Február.20.



Kedves Niall,

Ma csókoltál meg először. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez volt gyötrelmes életem egyik legszebb momentuma. Egyik pillanatban rám néztél, végig simítottad puha ujjaid kiéhezett ajkaimon, majd lehunytad szemeidet és megcsókoltál.
Ajkaid a legtökéletesebb gyógyszer amit valaha is kaptam. Repülni tudnék a boldogságtól. Gyomromban a kis szikrák, lassan hatalmas tűzzé érnek. Soha nem akarok csókjaidtól elszakadni. Örülök, hogy tőled kaphattam az első csókomat. Egy szót tudnék rá mondani; hibátlan volt.
Hoztál nekem egy szál rózsát. Tudod én még soha senkitől nem kaptam virágot, na jó aputól szoktam de az nem olyan. Ezt a rózsát elviszem magammal, megmondom anyunak, hogy vele együtt temessenek el. Legyen valamim tőled. Annyira félek a haláltól, egyedül leszek, már nem lesz aki mellettem legyen. Egyedül kell végig csinálnom és ez nagyon nehéz.
Időnként megcsípem magam, nem-e álmodom. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki lehet ilyen tökéletes mint Te. Én igazából szeretlek. És tudod ezt honnan érzem? A szívemből. Mikor veled vagyok minden olyan tökéletes, elfelejtem a betegségem. Megszépíted a napjaimat Niall, Te vagy az életem.
Talán soha semmit nem élveztem annyira mint azt, hogy veled lehetek. Ajkaid íze akár az édes méz, soha nem akarom, hogy ennek vége legyen,mégis tudom, hogy nem így lesz. Egy nap, ami nincs olyan távol, elmegyek. Egy idő után másnak adod tökéletes csókjaidat, mást ölelsz majd olyan szenvedélyesen ahogy most engem.
Mikor ma elváltunk, egy hajcsomó maradt a válladon, nem akartam utánad rohanni és levenni, mert akkor mindenre rájössz. Vagy már tudod? Remélem nem.

Love,
Clara

3 megjegyzés:

  1. "Ezt a rózsát elviszem magammal..." - Szerintem a mai bejegyzés legmeghatóbb része. <3

    Hogy a lány ilyen ártatlan, annyira beleillik az egészbe. Bár azt hiszem a végső sorok nekem kicsit ilyen morbid humorként jöttek le.
    ~xx

    VálaszTörlés
  2. Nagyon megható!!!Nekem nagyon tetszik..:)gyors kövit! :D

    VálaszTörlés
  3. Szia.
    Bocsi a késői kommentért.
    A vége... hát akkor azt hittem elsírom magam, ráadásul szomorú zenét is hallgattam szóval nem kellett sok. Ha még lett volna 1-2 sor akkor bőgnék mint állat.
    de szegénykének egyszer úgy is el kell mondania mindent.
    és tudom hogy Niall nem fog más lány úgy szeretni mint őt :)
    Siess :*

    VálaszTörlés