2013. június 17., hétfő

9.Rész 2010.Február.23.



Kedves Niall,

Nem bírom feldolgozni a gondolatot a fejemben. Haldoklom. Megfogok halni. Meghalok alig 5 hónap múlva. Nem lesz végzős bálom. Nem lesz érettségim. Nem lesz esküvőm. Nem lesznek gyerekeim. Csak 17 éves vagyok, annyi mindent szerettem volna még csinálni. De egy betegség miatt minden álmomról lekell hogy mondjak. Köztük rólad is, és azt hiszem talán ez a legfájdalmasabb veszteség ami a betegségem miatt érhet. Nem az életem miatta vagyok boldogtalan, vagyis azt csak utánad helyezem, Te vagy Niall aki a legjobban hiányozni fogsz, Te vagy az akiért érdemes lenne élnem.
Anya szerint fényes jövő állt előttem, jól látja a helyzetet; állt.
Lehet korai, de képzeld elkezdtem dalokat keresni a temetésemre, ha már tudom, hogy meghalok akkor az szóljon amit szerettem is. Nem igaz?  Vicces ez az egész, legszívesebben sírnék, de már nem tudok. Annyi könnyem hagyta el már szemeimet, hogy már nem tudok és nem is akarok többet sírni, kifogytam.
Azt mondtad egyszer együtt megyünk el Amerikába, én csak mosolyogtam, de a felszín alatt más volt, tudtam, hogy nem lesz lehetőségem rá. Nem vagyok képes elmondani neked az igazat, pedig tudnod kéne, de félek, hogy elhagynál. De ha még sem, mi lesz veled ha egyszer csak eltűnök és nem leszek melletted?
Utálom a rákot. Rettentően gyűlölöm, tönkretesz mindent. Megálltam a tükör előtt, de már nem tudtam belenézni, visszataszított az, amit láttam benne. Már nem a piros pozsgás arcú vidám lány nézett vissza rám, egy meggyötört sápadt lány vagyok, megfakult régi önmagamnak.
Te nem érzed a fájdalmamat, amikor a tükör elé állok, és győzködöm magam, hogy maradjak erős, szenvedek. Ez a fájdalom.

Love,
Clara

4 megjegyzés:

  1. Jaj de rossz. Viszont... nézzük a dolgok fényes oldalát. Ő döntheti el, hogy mi szóljon a temetésén... Ez mindenképpen szerencsés. Nem tudom, honnan vettem elő éppen ma a humoros oldalamat, amivel még a halált is képen röhögöm, de ez van.

    Sajnálom a lányt, mert neki ez most tökéletes lenne. Szeretek élni, és nem akarnék olyan módon véget érni ahogy ő, de Ő mégis is csak VELE lehet. Talán ezért még fájdalmasabb neki, hogy éppen most ér véget minden? Nem. Teljesen biztosan ezért!

    Viszont, ha nem tudta volna meg, hogy beteg, sosem mondta volna el neki, és nem jöttek volna össze. Szóval a szerencsétlenségben van egy kis szerencse is. Talán örökké úgy kellett volna élni, hogy azt hiszi, Niall nem szerette viszont. Pedig igen. Csak nem merték volna elmondani egymásnak. De a lány felbátorodott, mert a halál ijesztőbb, mint egy egyszerű vallomás.

    Sajnálom, hogy ilyen pozitívan sikerült felfognom a betegségét. Nem értem én sem, pedig délelőtt még teljesen szomorú voltam, ja és bocs a sok hülyeségemért:DD
    ~xx

    VálaszTörlés
  2. Szia..
    Megint egy szomorú rész.
    Hát már nem tudok mit mondani, egyre rosszabb és rosszabb lesz neki!
    DE siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom a lányt nagyon de legalább egy kis időt amit itt tölt köztünk azt Niallal töltheti és mi lehetne ennél csodálatosabb?:)
    Łove Yaa and Hipsta please
    xxx Claire

    VálaszTörlés
  4. Gyógyísd meg szegényt 👫

    VálaszTörlés