2013. június 5., szerda

Prológus

Sziasztok! Meghoztam nektek a prológust. Ez egy angol blog fordítása. Előre szólok a bejegyzések nagyon rövidek lesznek, nem akarok sok mindenen változtatni, így hű leszek az eredeti történethez. Remélem tetszeni fog nektek, és feliratkoztok.  Ha a prológusra jön ma 5 komment, még ma felrakom az első részt. 
/Úgy tervezem 1-2 naponta lesz friss rész/




  A szerelem őrült is tud lenni. Bármit megtennél, hogy az a személy akit tiszta szívből szeretsz mosolyogjon. Vagy csak halld a nevetését. Mindent odaadnál, hogy boldog legyen, és biztonságban tudd Őt. Amikor Niall beleszeret Claraba, Niall mindenét odaadva szereti Őt. De Clara valamit rejteget előle. Valami olyan dolgot amit talán soha nem lehet megváltoztatni.
  Clara megtudja, hogy Leukémiás, nem sok van hátra az életéből, mindössze 6 rövid hónap. De ekkor Clara még nem sejtette, hogy Niall is hasonlóan érez iránta. Úgy gondolta a fiú csak barátként tekint rá.
  De egy nap Niall megváltoztatta a beteg lány életét, megadja neki mindazt amiből eddig hiányt szenvedett, mégpedig a szerelmet, azt a szerelmet amire eddig úgy gondolt, hogy soha nem lehet az övé. Mikor mondja el a szeretett fiúnak, hogy hónapjaik vannak hátra?
  Mi történik akkor ha két ember szerelmes, de végül  elkell hagyniuk egymást? Ott hagyja Niallt még mielőtt beleszakad a szíve a fájdalomba, vagy megküzd a problémákkal és szerelmével marad?
Egy szerelem története, egy történet amit csak rövid naplóbejegyzések alapján ismerhetünk meg.

7 megjegyzés:

  1. Tetszetős :D várom a kövit :DD

    VálaszTörlés
  2. Juhúú, már vártam:D Nagyon kíváncsi vagyok a következő hat hónap naplóbejegyzéseire!!:D Remélem meglesz az öt!:D Ügyes vagy! <3
    ~xx

    VálaszTörlés
  3. Érdekesnek hangzik.Engem èrdekel .Hamar hoZd a kövit ;))

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik! Kíváncsian várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  5. Olvastam az eredetit, kíváncsi vagyok, hogyan fordítod. Minden író máshogy közelítheti meg, szókészletével hangulatot válthat. Kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hosszabb részeket fogok írni, és egyes jeleneteket bővebben lefogok írni. Érzelmeket is többet rakok majd bele. Remélem ez is tetszeni fog.

      Törlés