2013. július 2., kedd

15.Rész 2010.Március.13.



Kedves Niall,

Nem tudom meddig bírom magam tartani. Úgy teszek mintha minden rendben lenne, de nem így van. Haldoklom. Hamarosan elfogok menni. Csak az emlékeidben fogok élni, a szívedben.
Ha itt vagy velem minden olyan szép, mégis belerondít egy kósza gondolat, hogy hazudom neked. Lelkiismeret furdalásom támad, és legszívesebben elmondanám neked abban a pillanatban, de aztán mégis meggondolom magam, ha úgy gondolod gerinctelen vagyok és önző, igazad van, én is undorodom magamtól.
Írtál nekem egy dalt a barátaiddal, amit talán meg sem érdemlek. Úgy neveztétek el, hogy Little things. Végig sírtam amíg elénekelted nekem. Annyira megnehezíted azt, hogy elszakadjak az életemtől, annyira szeretlek.
Ebben a dalban benne volt a lelked, amit nekem kínáltál fel. Nem is tudod mennyire fontos vagy nekem, Te vagy a fény az alagút végén, mégis tudom, hogy ez a fény egyszer elalszik, úgy ahogy én is.
A következő lány az életedben a legszerencsésebb lesz a világon, Ő szorosan a kezében tarthat majd téged, a szerelmed adod majd neki. Úgy ahogyan most nekem. Remélem megbecsül majd téged mert a kezeiben tarthatja majd a világomat.

Love,
Clara

6 megjegyzés:

  1. Istenem! Rendesen megkönnyezek, ha olvasom. Annyira rossz azt olvasni, hogy a lány, aki teljes szívéből szereti Niall-t, meg fog halni. :|
    Siess a következővel! :) xoxo

    VálaszTörlés
  2. Áhh de vártam már ezt a részt,mert elolvastam az eredetin,de a második felét már nem is értettem.. csak egyes foszlányokat. Nagyon ügyes vagy! Várom a következőt! Siess! :)) ♥

    VálaszTörlés
  3. Tudod mit? Clara a legszerencsésebb lány a világon, még akkor is, ha meg fog halni. Az, hogy ő ilyen hamar meghal valójában nem is azt jelenti, hogy nem tudja leélni az életét... hanem azt, hogy "a csúcson hagyja abba", mint a sztárok. Neki most jó, a betegsége ellenére is. Azt hiszem pár hónapért VELE, én is elcserélném a hátralevő időt:)

    (köszönöm, hogy ismét bebizonyíthattam, hogy őrült vagyok)
    ~xx

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik nektek. :) Köszönöm.

    Annie: Teljes mértékben igazad van, szerintem sokan így gondolják, köztük én is. Mégis ha mélyen magamba nézek, lehet ez egy butaság lenne. És nem vagy őrült. :-*

    VálaszTörlés
  5. sieees a kövivel:D

    VálaszTörlés
  6. Azt utolsó sorok megríkattak! Ahogy azt olvastam, amint arról beszél, hogy majd más lánnyal milyen lesz Niall-el...egyszerűen összeszorult a szívem, a könnyeim pedig csak potyognak! Nem lehet könnyű neki és a családjának sem! Nagyon szomorú!
    xx, -diush-

    VálaszTörlés