2013. július 30., kedd

25.Rész 2010.Április.15.Kedves Niall

Ismét megpróbáltál megtanítani engem gitározni, de meglepetésemre sikerült eltalálnom néhány hangot. Nem hagytad, hogy végleg a bánatba meneküljek, az utóbbi napokban programokat találtál ki, suli után mindig velem voltál, próbálsz kihúzni a szakadékból. De sajnos csak a gyászból tudsz, a betegség még mindig kísért. A tegnapi vizsgálaton nem kaptam se jó sem rossz hírt , a vérképem állítólag tűrhető, talán van remény, de mégis azt érzem, hogy egyre fáradékonyabb vagyok, és esténként a végtagjaim is zsibbadnak. Nem tudom ez miért van, sajnos már nincs akivel ezt megoszthatnám az aggodalmaimat, téged nem szeretnélek a hülyeségeimmel terhelni, anya már a mennyekből figyel engem, nem tud segíteni.
De ha a veled eltöltött napokra gondolok, az mindig mosolyt csal az arcomra. Mindig rengeteget nevetünk.
Anyám halála óta nem nevettem annyit mint a tegnapi napon, te vagy az én őrangyalom Niall.
Elnézést kértem a bénaságom miatt tőled, tudtam, hogy nem játszom valami jól a gitárodon, de te félbeszakítottál engem és megcsókoltál. Azt mondtad lesz még időnk arra, hogy gyakoroljunk, de tudtam, hogy ez nem így lesz. Viszonoztam a csókodat, majd lefektettél a kanapéra. Igen megtettük. Sokkal jobb volt mint azt valaha is képzeltem a hülye filmek alapján, mert ez valóságos volt és csodálatos.
A mi szerelmünk valójában szerelem, nem csak egy gyerekes érzés. Mindent odaadnék érted, és azt hiszem ez nálad is így van. Csak két hónapja volt, hogy barátként gondoltunk egymásra, és most a nappalitokban szeretkeztünk (ez nagyon vicces).
Szerinted?

Love, Clara

4 megjegyzés:

 1. Aranyos volt ez a rész.:)
  Niall(<3)édes mint mindig.
  Tetszik a gondolat,hogy van remény:)
  Hamar kövit
  xxx Claire

  VálaszTörlés
 2. Van remény...*-----*
  de cuki lett.:)
  siess a kövivel:)

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon édes rész volt! :) És Niall milyen kis édes *-*
  Siess a következővel! xx

  VálaszTörlés
 4. Nagyon aranyos volt:)
  Ezen végre nem szomorkodtam, hanem boldog voltam mert Clara is :D
  Siess :*

  VálaszTörlés