2013. augusztus 2., péntek

27.Rész 2010.Május.10.



Kedves Niall,

Terhes vagyok. Pozitív lett a teszt amit ma elvégeztem. Szörnyű volt mikor megláttam a rózsaszín jelet ami azt mutatta, hogy gyermeket várok tőled. Összetörtem. 17 éves vagyok, halálos beteg, lehetetlen, hogy felneveljek egy gyereket. Nem tudom mit csináljak. Minden az én hibám, bocsáss meg, annyira hülye voltam.

Love, Clara

5 megjegyzés:

  1. Terhes?:o
    Wow.:o hát reménykedjünk hogy jó vége lesz ennek. Hátha van egy kis esély rá h meggyógyuljon. <3

    VálaszTörlés
  2. Huhhh... hat erre nincs szo!!
    Karhogy rovid lett, siess :)

    VálaszTörlés
  3. OMG! Én tudom mi lesz ugyan a vége,de nem akarom lelőni. Ettől függetlenül szeretem olvasni a blogod! Egyszerűen nagyon jól fordítasz! Várom a következő részt! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Szilvi!
    Talán egy órája találtam rá a forditásodra és azt tudom mondani hogy REMEK!! Nekem nagyon tetszik. Az nem baj hogy fordítod gondolj itt a Darkra azt is csak fordítják de azt is rengetegen imádják. Azt hiszem találtam egy új kedvencet.
    És szegény Clara alig 17 és ennyi mindent átélni nem lehet könnyű!! Sok sikert a további folytatáshoz én nagyon varom már!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm szépen, tudom, hogy nem vagyok a legjobb fordító...sőt :D De nagyon köszönöm a szavaidat :) Azért is választottam ezt a történetet mert rövid, gyakorlásnak megfelel, ráadásul a történet is meg fogott. :)

      Köszönöm a többieknek is a kedves szavakat :) Puszi mindenkinek :)

      Törlés