2013. augusztus 4., vasárnap

29.Rész 2010.Május.13.

 Sziasztok, nagyon köszönöm azoknak akik pipálnak és hagynak kommentet, elárulom már nem sok van hátra a történetből. Remélem továbbra is velem tartotok. :) Puszi


/Niall szemszöge/

Kedves Clara

Megtaláltuk a leveleidet, amiket nekem írtál. Az összeset elolvastam. Nagyon zaklatott voltál. Eltűntél. Soha nem mondtad el nekem amit tudnom kellett volna. Mégsem haragszom rád, mert szeretlek teljes szívemből. Azt hittem minden rendben van veled, én csesztem el, vigyáznom kellett volna rád.  Hagytam, hogy kicsússz a kezeim közül és most elmentél. Ki tudja merre vagy, de abban biztos vagyok, hogy élsz. Érzem.
Visszafogsz jönni egyszer, ezt is tudom. Látni akarlak.  Annyira rossz, hogy nem csókolhatlak meg és nem tudhatom biztosra jól vagy-e. Azt akarom, hogy tudd, én soha nem hagylak el mert lesz egy kisbabánk. Soha nem tennék veled ilyet. Szeretlek Clara.
Remélem ahol most vagy jól érzed magad, és biztonságban vagy. Gyere vissza kérlek. Tudnom kell mi van veled. Szükségem van rád.

Love, Niall.

7 megjegyzés:

  1. Ez nagyon aranyos.:)
    Remélem Happy End lesz*-*
    siess a kövivel.:3

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon cuki:) Siess a kovivel!!:)

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy már nemsoká vége.:/ Ez az egyik kedvenc blogom! :)
    Ah, Niall! *-* Annyira édes, annyira aranyos, annyira imádnivaló és még sorolhatnám!<3 Remélem Clara hamar vissza megy hozzá, és együtt végig csinálják ezt az egészet!(:
    Siess a kövivel! xx

    VálaszTörlés
  4. Kár hogy nem sokára vége :/
    Ahogy megláttam hogy Niall szemszögébõl van egybõl megörültem... olyan aranyos volt :)
    Siess :-) nagyon szuper :)

    VálaszTörlés
  5. Hú, régen nem írtam. Elfelejtettem.

    Elég sok minden történt azóta, tele volt érdekesebbnél érdekesebb fordulatokkal. Jó, meghalt az anyukája. Elég hideg fejjel fogadta, bár azt hiszem, aki haldoklik, annak nincs szörnyűbb hír a saját állapotánál.

    Terhes... az oké. De nem akarja elvetetni, miért? 17 éves, nincs anyja, az apja használhatatlan. Szóval ráhagyná a gyereket? Aztán elmenekül. Szóval mégsem akarja ezzel terhelni. De ha betegen kihord egy gyereket, akkor nem lesz a gyerek beteg? Vagy akkor most mi is a baja pontosan? Meg tud gyógyulni? Ezt nem tudtam. Vagyis, egyenesen úgy tudtam, hogy ez gyógyíthatatlan.

    Végre Niall elolvasta, amit írt. De most levél? Azt hittem napló. Nem az volt még az elején? Örültem, hogy végre Niall szemszögéből láthatjuk az eseményeket, de ez a levél hova kerül? Mármint, ha tudja hol van Clara, és el tudja neki küldeni, nem kéne inkább megkeresnie?

    Rengeteg kérdés merült fel bennem, de végre eljutottam arra a pontra, hogy már nem sajnálkozom. Csak szegény Niallt egy kicsit, hogy így otthagyta:((
    ~xx

    VálaszTörlés
  6. úristeeeeen.
    neeeeeeeeeee
    hamar köviiiiit
    xxx Claire

    VálaszTörlés