2013. augusztus 5., hétfő

30.Rész 2010.Május.30.


 /Niall szemszöge/

Kedves Clara,

Még mindig semmi hír rólad, hetek óta vagyok kétségek között. Merre lehetsz? Mit tettél magaddal? Élsz még egyáltalán? Kérlek gyere vissza, nagyon aggódom érted.
A végzős bál hamarosan itt lesz. A haverjaim megkérdezték, hogy elmegyek-e velük. Azt akarják, hogy lógjak velük és érezzem jól magam. Azt válaszoltam nem megyek el nélküled. Megértették.
Írtam neked egy másik számot. Segített a barátom Ed. Úgy neveztük el, hogy 'Moments'. Ez egy nagyon szép dal, azt hiszem tetszene neked is.
Az X factor meghallgatás egyre közelebb van, remélem visszajössz addigra, és velem jössz és támogatsz majd.  Nem hiszem, hogy feltudnék úgy menni a színpadra, hogy nem tudom jól vagy-e. Hiányzol édesem. Remélem hamarosan láthatlak.

Love, Niall

6 megjegyzés:

  1. Ez elég szomorú dolog. Szegény írogat a lánynak, aki talán meghalt talán él. Hogy tehette ezt vele? Mindig mellette állt, akkor is, mikor megtudta, hogy beteg, akkor is, mikor az anyja meghalt. Hogy hagyhatta el? Ez akkor is önzőség, ha figyelmességnek van beállítva. Nem okozott neki így is elég szenvedést? Már nem kedvelem Clarat.
    ~xx

    VálaszTörlés
  2. Jöjjön vissza Clara. Legyenek boldogok! :(
    Szomorú rész lett , siess a köviveil:) <3

    VálaszTörlés
  3. Clara annyira fura lány... Niall megtudta hogy rákos, megértette és mellette álltt, szerintem a tehességet is ugyan így fogadná, de Ő meg elment...
    Attól függeltenül jó és szomorú, siess...

    VálaszTörlés
  4. Úr isten remélem nem hal meg!! :) Nagyon jó

    VálaszTörlés
  5. Osztom AnnieSaywer véleményét miszerint Clara önző...
    Csodálatos akár a többi.
    Hamar kövit.:)
    xxx Claire

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó blog.
    Van itt neked valami. :) http://dreamerstellaa.blogspot.hu/p/szosszenetek.html

    VálaszTörlés