2013. augusztus 9., péntek

Epilógus

Sziasztok, elérkeztünk az epilógushoz. Köszönöm mindenkinek aki velem tartott, és kommentelt. Angolul nagyon élvezetes volt olvasni ezt a blogot, viszont magyarra fordítva már kicsit más volt a helyzet annyira nem tetszik így a történet, el van sietve, azt mondta nekem valaki, hogy több mindent is kilehetett volna ebből hozni, teljes mértékben igaza van én is így gondolom, remélem azért ti élveztétek olvasni. Azért kezdtem el igazából a fordítást, hogy gyakoroljak. Köszönöm még egyszer, hogy olvastátok. pusziii  2012.December.03.

Hallottam a sikolyokat a betonfalon keresztül. Az én nevemet sikoltották, és másik 4 barátomét. A szívem zakatolt. Liam mosolygott rám és megnyugtatott. Körbenéztem ott volt Harry, Louis, Zayn és Liam, mind mosolygott és ugráltak az izgalomtól. Megcsináltuk. A legnagyobb arénában éneklünk az egész világon. Szinte el sem hiszem. A legnagyobb fiú csapat lennénk a világon? Ki sejthette volna?

Megtettem.
Egy vagyok a One Direction-ből.
Én vagyok Niall Horan.

Köszönöm Clara. Szeretlek. Ez a dal csak neked szól.


Még annyit szeretnék a végére, hogy lesz második évada a Dear Niall-nak, a szerző akarja, augusztus 15.én kerül fel az első rész... Viszont én már nem szeretném ezt folytatni. ha esetleg van egy lelkes jelentkező aki vállalná, írjon rám facen, ha ismer...vagy írjon emailt ide: sziszka860@gmail.com.

9 megjegyzés:

 1. Olyan szomorú volt, de még is nagyon jó... :D
  Én olvastam angolul is, de persze a végét direkt nem olvastam el, ahogy kérted és nekem mindenhogy tetszett!
  És örülök annak, hogy Niall nem adta fel, hanem megcsinálta, és bent van az 1D-ben :D
  Szuper voltál.. :D Mint mindig :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszett ez a blog még annak ellenére is hogy nem happy hanem depi and volt. Imádtam ezt a blogot olvasni és nagyon szomorú vagyok hogy nem szeretnéd folytatni a második évadot. De azért még nagyon remélem hogy meg gondolod magad. :))

  VálaszTörlés
 3. Végre volt időm végigolvasni! Sajnálom, hogy vége van ennek a kis történetnek! Nagyon szívfacsaró volt végigkísérni Clara-t az utolsó pár hónapjában! Örülök, hogy legalább közben boldog volt az mellett, akit tiszta szívéből szeretet!
  Kár, hogy nem fogod már fordítani a második évadot, de megértelek és elfogadom a döntésedet!!!
  Love, xx, -diush-

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Szia! Most találtam rá erre a blogra, körülbelül egy órája és elolvastam. Gyönyörű a történet, és elmondhatatlanul szomorú. Negyon megérintett, és azt hiszem felnyitotta a szemem. Köszönöm! xx
  ~É.M.

  VálaszTörlés
 6. Ha hiszed ha nem vègig sírtam a sztorit.Borzasztoan szomorú de egyben gyönyörü is volt.Köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a csodát. <3 :)) Remèlem minnèl elobb fordítsa majd valaki a 2. Èvadot *-*

  VálaszTörlés
 7. Diamond Alexis egyet értek én is végigbőgtem. Nem tehetek róla anyira elszomorított, hogy meghalt. Nagyon tetszett ez a story.....

  VálaszTörlés
 8. Itt bögők... :( ez a blog egy csoda!:))

  VálaszTörlés