2013. július 6., szombat

17.Rész 2010.Március.17.


Kedves Niall,

Megtettem. Végre elmondtam neked. Sírtál mikor elmondtam az igazat. Útállak sírni látni. Elfordultál tőlem, majd a kezeidet sírtad tele könnyeiddel. Azt hittem a szívem szakad meg, gyűlöltem magam, amiért fájdalmat okoztam neked.
Megkérdezted mennyi ideig élek még. Hazudtam neked. Azt mondtam, hogy sokáig, nagyon sokáig.
De nem fogok. 4 hónapom van hátra az életből, 4 hónapom van veled.
Percek múlva magadhoz húztál, és szorosan öleltél, úgy mint eddig még soha. Éreztem mennyire féltesz engem még így is, hogy azt tudod nem halok meg. Azt mondtad mindig mellettem leszel és megvédesz. Hittem neked, de sajnos nem tehetsz az állapotom javulása érdekében semmit. Az hogy velem vagy a lelkemnek jót tesz, de nem gyógyít meg. Bárcsak a szerelmed gyógyszer lenne erre a betegségre, de rajtam már csak a csoda segíthet.
Szembe köpném magam legszívesebben, undorodom magamtól.
El kellett volna mondanom már ezt rég, de gyáva módon az utolsó hónapokban meséltem el, ráadásul nem is a teljes igazságot. De nem bírom nézni ahogy így is szenvedsz miattam, mi lesz ha megtudod, hogy pár hónap múlva vége lesz mindennek?!
Nem megyek többé iskolába, már nem tudok, a betegség eluralkodott rajtam, egyre többet van hányingerem, és rendszeresen szédülök is.
Ma elkísértél engem a kórházba, segítettél behozni a bőröndömet. Muszáj volt beköltöznöm, megfigyelik az állapotomat, az orvosok szerint ez még nem a vég, csak egy hirtelen legyengülés.
Megígérted nekem, hogy minden nap látogatni fogsz engem, és én bízom benned.
Nekem adtad az egyik pólódat, hogy ne hiányozz nekem annyira. Imádom viselni, viszont így még jobban hiányzol. Érzem az illatodat rajta, ez az illat csak a tiéd, imádom ezt. Nagyon szeretlek Niall.

Love,
Clara

4 megjegyzés:

  1. Jaj annyira szerelmesek és még is vége kell lennie ennek a csodálatos párnak...
    Bízom benne hogy valami csoda fog történni, remélem minden jóra fordul :D
    Szuper, siess :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj ne már... "Nekem adtad az egyik pólódat, hogy ne hiányozz nekem annyira." - ez nagyon. Szegény Niall. Szegény. Szegény. Nem akarom, hogy szomorú legyen.

    ez kegyetlenség...........................

    VálaszTörlés
  3. Végre elmondta neki! De sajnos nem a teljes igazságot! Bele sem merek gondolni mi lett volna, ha azt elmondja, hogy már csak néhány hónap...:( szegény Niall...szegény Clara!:(

    VálaszTörlés
  4. Meglepetés nálam! :))--> http://completelystolemyheart.blogspot.hu/p/dijjak_9.html

    VálaszTörlés