2013. július 11., csütörtök

19.Rész 2010.Március.21.Kedves Niall,

Kezdek jobban lenni. Az, hogy mellettem vagy erőt ad nekem és segít pozitívan gondolkodni. Megakarok gyógyulni, tudom nagyon kevés esélyem van rá, de amíg te velem vagy, addig küzdök. Érted megéri.
Csak áradozni tudok rólad,és nem a szerelem vette el az eszem. Egyszerűen a legjobb ember vagy a világon. Tökéletes vagy, te vagy az aki még a rosszulléteimet is elüldözted. Veled érzem a legjobban magam, akármikor meglátom gyönyörű arcod szívemben kigyúlnak a szentjános bogarak és öröm táncot lejtenek.
Elmondtad, hogy elmész az X-factor meghallgatására. Annyira büszke vagyok rád, és rettentően izgulok érted. Megkértél, hogy  segítsek kiválasztani a neked a megfelelő dalt, én három dalt ajánlottam neked; Viva la vida-Coldplay, So sick-Neyo, Breakeven-The Script. Ezek a kedvenc számaim, remélem neked is tetszenek.
Elhívtál engem az egyik barátod, Ed koncertjére este, már nagyon izgatott vagyok.
Annyira boldog vagyok, hogy elmehetek veled, ráadásul jobban is érzem magam ami még jobban feldobta a napomat. Imádlak.

Love,
Clara

5 megjegyzés:

 1. Most végre Clara vidámabb lett :) Ennek nagyon örülök,és végre Niall elmegy az X-faktorba..;)
  Gyönyörű dolog ez,ami kettejük között van,ezt nevezik igaz szerelemnek. Bárcsak meggyógyulna Clara,bármennyire is esélytelen,én még mindig reménykedem.:)
  Puszi ^^

  VálaszTörlés
 2. Jaj, remélem Clara jobban lesz, és nem fog meghalni! :) Bár.. erre nem sok esély van, ha valaki olyan beteg, mint ő. :/
  Siess! xx

  VálaszTörlés
 3. Nagyontetsziik*-*
  Siess!!

  VálaszTörlés
 4. Jaj istenem csak ne haljon meg!!!! Imádom ezt a blogot!!!!Ja és siess a következővel *-*

  VálaszTörlés
 5. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik nektek, és holnap megpróbálom hozni a kövit. :)xx

  VálaszTörlés