2013. július 31., szerda

26.Rész 2010.Május.5.



Kedves Niall

A hajam már teljesen visszanőtt. Egyre több esélyt látok a gyógyulásra. Annyira boldog vagyok. A doktorok azt mondták van esélyem arra, hogy meggyógyítsanak. Mégis néha elbizonytalanodom, miért van ez? Lehet csak az élet játssza velem ezt a csúnya játékot, néha reményt ad, néha pedig szinte megöl annyira kegyetlen. Reálisan állok a dolgokhoz, bízom a gyógyulásomban, de nem feledem, hogy bármikor meghalhatom.
Annyira boldog vagyok, az elmúlt hetekben a közérzetem is jobb lett, ráadásul mellettem vagy, néha azt érzem nem is vagyok beteg, azon tűnődöm milyen lenne ha együtt öregednénk meg. Bárcsak így lenne.
Sajnos van egy rossz hírem is. A napokban kellett volna megjönnie, de eddig semmi, félek, hogy terhes vagyok. Anyukám nincs itt, hogy megbeszéljem vele mit is kell ilyenkor tenni, apát nem akarom ezzel terhelni. Viszont neked sem akarok semmit sem mondani amíg nem biztos. Miért ilyen velem az élet? Elveszi tőlem az életem, majd az anyukámat, és most lehet egy élet növekszik a szívem alatt, nem tudom meddig bírom ezt a kegyetlen játékot.

Love, Clara

6 megjegyzés:

  1. Najóó, ez durva!
    Nem elég, hogy meghal az anyja, végre esélyt látnak a gyógyulásra, erre lehet, hogy terhes?! Hogy lehet ekkora seggfej a sors?
    Mindig az ilyen emberekkel történik ez, akik csak kevés boldogságot kapnak... Még jó, hogy ott van neki Niall.

    xx

    VálaszTörlés
  2. Remélem tényleg igazuk van az orvosoknak és túl éli Clara ezt a szörnyű állapotot. Nem lenne jó, ha úgy lenne terhes -szerintem biztos az-, hogy beteg. :/
    Siess a következővel! (: xx

    VálaszTörlés
  3. Végre.Erre a gyógyulásra vártam...biztos h nem kapok itt is imádom gombot?:DDD<333
    xxx Claire

    VálaszTörlés
  4. Barcsak tulelne:'( Siess a kovetkezovel!<3 xx Bogi

    VálaszTörlés
  5. Szia. Jaj annyira... jaja hàt erre megint nincs szó, Clara remélem meggyógyul ès ha terhes tényleg akkor meg sikerül neki megszülni a kicsit. :)
    Siess :*

    VálaszTörlés