2013. július 15., hétfő

20.Rész 2010.Március.22.






Kedves Niall,

Az Ed Sheeran koncert csodálatos volt. Annak ellenére, hogy alig bírtam a lábamon állni, nagyon élveztem az egészet. Szorosan tartottál a karjaidban és dúdoltál minden egyes dalt a fülembe mint egy altatót. Imádom a hangodat, mindig megnyugtat. A koncert után, sétáltunk a parkban, lefeküdtünk a fűbe, nevettünk, mosolyogtunk és csókolóztunk. Remek este volt.
Láttunk egy hullócsillagot is, azt kívántam bárcsak ne lennék rákos, eltűnne egy szempillantás alatt ez a betegség, és veled tudnék maradni örökre.
Ma megpróbáltál megtanítani gitározni, de elég bonyolultnak bizonyult ez a feladat nekem, nem tudom te hogyan csinálod. Ez csak a te ajándékod, tehetséges vagy.
Miután nem ment nekem a gitározás, felajánlottam neked, hogy megtanítalak sütni. Persze benne voltál. Kitaláltuk,hogy készítünk egy egyszerű almás pitét, te állítottad össze a tésztát, én az almával foglalkoztam. A végeredmény nem lett olyan rossz mint vártam, finom volt annak ellenére, hogy majdnem szétesett. De nem érdekelt minket, megettük. Közben nagyon jól szórakoztunk, anyukám nagy örömére, mert takaríthatott utánunk.
Egyre jobban aggódok anyuért, tegnap is mikor haza értem a koncertről hányt a mosdóban, azt mondta elrontotta a gyomrát. De tudom, hogy nem igaz, miattam van, túl ideges a betegségem miatt.
A doktorok adtak nekem egy gyógyszert ami állítólag visszanöveszti a hajamat. Azt is mondták, hogy a végzős bálra szinte látszani sem fognak a kopasz foltjaim.
Már alig várom, hogy elmondjam neked ezt, biztos örülni fogsz neki, talán mégis van remény.

Love,Clara.

7 megjegyzés:

  1. Istenem ez nagyon jó!!!! <3 Gyorsan kövit :DD :*

    VálaszTörlés
  2. "Szorosan tartottál a karjaidban és dúdoltál minden egyes dalt a fülembe mint egy altatót." ennél a résznél teljesen átéltem az egész történetet. Niall annyira kedves és aranyos Clara-val. Minden egyes résznél meghatódom. Siess a következővel! :) xx

    VálaszTörlés
  3. Ahw*-*
    Hamar köviiiiit,van még remény ‘-‘
    Love Yaa & Hipsta please
    xxx Claire

    VálaszTörlés
  4. Annyira, de annyira... Szerelmes.
    Most tartok ott a nagy kommentelési hadjáratomban, hogy lövésem sincs, hogy miről írjak.
    Szomorú, szerlemes, tele érzelmekkel. Értem őket, csak nem érzem. Ez borzasztó, de talán jobb is így. :-)

    xx

    VálaszTörlés
  5. Annyira aranyos. :D
    Olyan cukik együtt és ebben még a betegséget sem lehetett annyira érezni..
    Szerelmes és szomorú, nagyon teszik, siess :D

    VálaszTörlés
  6. SÜT!! Imádom az almás pitét! (megmindenpitét)
    "A végeredmény nem lett olyan rossz mint vártam" - milyen kishitű ez a Clara. Azok után, hogy tökéletesen megbízhat benne, pont ebben nem bízik?:D
    Szegény Niall. Remélem lesz egy olyan rész is, mikor megtudhatjuk, hogy olvasta-e a lány halála után és mi játszódik le benne. (Bár akkor már biztos bőgnék, képtelen lennék látni ahogy szenved, még akkor is, ha nem igazi)
    ~xx

    VálaszTörlés