2013. július 29., hétfő

24.Rész 2010.Április.1.



Keves Niall

Megtettem. Bocsánat. Megígértem, hogy sohasem fogok pengét ragadni és megvágni magam, de megtettem. Nem működött, még mindig érzem a fájdalmat.
Azt hittem könnyebb lesz feldolgoznom anyám halálát, de nem megy. Minden keserves pillanatban rágondolok. Nem bírom. Tudom nincs mentségem arra, hogy megvágtam magam, de remélem megértesz, elveszítettem az anyukámat, az egyik fénysugarat az életemből.
Tudom, hogy mélyen magadban te is érzed a fájdalmamat. Látom a szemedben amikor óvatosan érinted a csuklóm, hogy nehogy megszorítsd.
Nem akartam neked soha sem csalódást okozni, mégis sikerült, sőt a legrosszabb dolgot még nem is tudod. Alig hiszem el, hogy így is mellettem vagy, amióta együtt vagyunk csak a rossz történt körülöttünk, de még mindig kitartasz mellettem, és ezért szeretlek halálosan. Ha tudnád mennyit jelent az, hogy nem hagysz magamra, mégis arra gondolok, mennyivel jobb lesz neked nélkülem. Boldog lehetsz majd egy egészséges lány mellett, aki remélem úgy szeret majd ahogyan most én téged. Feltétel nélkül.
Valószínűleg csak kolonc vagyok a nyakadon. Mindig csak sírok meg ilyen szarságok, nem akarlak terhelni téged a bajaimmal, de megígérem, hogy már nem fog sokáig tartani.

Love, Clara

6 megjegyzés:

  1. Húúú.:S Nagyon izgi...siess a kövivel.:))

    VálaszTörlés
  2. Most Niall nem tudja,hogy Cara haldoklik ?
    Nem értem.
    Nagyon jó ez a blog :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt tudja, hogy beteg, Clara nem mondta el a teljes igazságot, azt mondta még sokáig fog élni... :(

      Törlés
  3. Utálom mikor Clara úgy viselkedik, mint aki meghal abban a szent percben! És utálom, hogy ezt tette magával! De a blog még mindig fantasztikus! :)
    Siess a következővel! xx

    VálaszTörlés
  4. Komolyan egyre jobb es bizom benne hogy lesz valami fordulat :))
    tudom, erzem :)
    Clara meg olyan aki megerdemel vegre egy kis.jo hirt... szoval.innentol jo volna ha boldog volna :)

    VálaszTörlés
  5. http://dear-diary-kedves-naplom.blogspot.hu/2013/07/2dijam.html#comment-form vár egy kis meglepi.:))

    VálaszTörlés